Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
........ ..... (12093 niezalogowanych)
1988 Postów

()
Latający Holender
Mała, nie dyskutuj z autorytetami! Jedź na szmacie albo ogórki zrywaj!
A Ty, Bziq też dowartościowuj się przed ekranem!
Jako rzekł papa Hells E!
Zgłoś wpis
107 Postów
Easy Rider
(Hells Angel)
Stary wyjadacz
Zgłoś wpis
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
Hells Angel napisał:
Wiesz jak wedlug mnie,ta sila motoryczna wyglada?
Z reguly sa to ludzie jebiacy na szmatach i w szklarniach ,ktorzy po pracy siadaja przed komputerem,
i w koncu moga poudawac inteligetnych,madrych i kulturalnych i pokazac calej reszcie swoja klase
zza swojego komputerka ...takie dowartosciowanie sie .
Jestem nikim, ale poudaje madrego i elokwetnego.
Komus dokopie,skrytykuje jego wypowiedz ze ponizej Waszego poziomu,admin usunie i sie lepiej poczuje, bo jutro znow szmata i ogorki.
Btw adresu nie podawaj, sam cie znajde Piotrze

Człowieku gówno ci do tego jak kto zarabia na życie i co kto robi z wolnym czasem, okej? Rodzice nie nauczyli, że żadna praca nie hańbi?

Nie wiem z jakiej bajki sie wyrwałeś, ale weź tam wróć jak cie tutaj wszyscy tak bardzo krzywdzą...
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Izek,a jak inaczej......Tylko z przymruzeniem...
Violka,ogórków mam dość z rzeszy,dlatego jestem kilka km dalej.Ale co do drugiej sugestii,czemu nie
A tak...dowartościuje sie...nawet 3x..a co,chyba mi wolno kulwa,co nie?
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Hells Angel napisał:

To nie psychoanaliza,to umiejetnosc czytania Twoich postow ze zrozumieniem

A nie schiza?... OK, własna interpretacja...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
ragusek napisał:

Człowieku gówno ci do tego jak kto zarabia na życie i co kto robi z wolnym czasem, okej? Rodzice nie nauczyli, że żadna praca nie hańbi?

Nie wiem z jakiej bajki sie wyrwałeś, ale weź tam wróć jak cie tutaj wszyscy tak bardzo krzywdzą...

Joshuaaa! Takiego zdrowego rozsądku już dawno tu nie uświadczylim!
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
BZIQ napisał:
Izek,a jak inaczej......Tylko z przymruzeniem...
Violka,ogórków mam dość z rzeszy,dlatego jestem kilka km dalej.Ale co do drugiej sugestii,czemu nie
A tak...dowartościuje sie...nawet 3x..a co,chyba mi wolno kulwa,co nie?

Wolno, Bziqś, wolno, jak każdemu!
Btw: Nie lubisz mizerii?...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Hells Angel..ponowne gratulacje..umiejetnosci czytania w ogole..nie wspomne o zrozumialym czytaniu Zacznij czytac to,co sam klepiesz na klawiaturze,ze zozumnieniem...to juz bedzie naprawde duzo

Viooltje,coz robic kiedy Niepokorne ma gdzies takie autorytety??

Bziq,zalozmy jakies kolko dowartosciowujacych sie przed ekranem..jakies sugestie co do nazewnictwa tegoz zgromadzenia??
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Viooltje napisał:

Btw: Nie lubisz mizerii?...

owszem,czemu nie....ale ponad wszystko-wole sałatke z buraków
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
MalutkaNiepokorna napisał:

Bziq,zalozmy jakies kolko dowartosciowujacych sie przed ekranem..jakies sugestie co do nazewnictwa tegoz zgromadzenia??

Hmmmmm...na gorąco ciężko sweet ,nie masz czasem w zanadrzu "szkieletowego" nazewnictwa?
Zgłoś wpis

Bliżej nas